Logo Polskiego Radia
Print

Багаті діти українських політиків

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 18.06.2012 10:54
Олег Соскін для газети «Rzeczpospolita»: Якщо діти або дружини українських політиків стають мільйонерами, це означає, що ми йдемо в поганому напрямку

Щоденник «Rzeczpospolita» помістив статтю «Багаті діти українських політиків». Майно сина президента України Віктора Януковича оцінюється на понад 100 мільйонів доларів. Свій холдинг старший син українського лідера Олександр Янукович створив протягом шести років, хоч раніше про нього як про бізнесмена ніхто не чув. Він належить до сотні найзаможніших громадян України. Їздить автомобілем Chevrolet Corvette, та заодно намагається показати, що вміє ділитися багатством. Родинне місто, Донецьк, отримало від нього десять машин швидкої допомоги.

Молодший син президента, Віктор, бізнесом не цікавиться, та завдяки батькові може досягти успіху в політиці – став депутатом від Партії регіонів. У газеті «Rzeczpospolita» читаємо і про дітей інших політиків – Олексій Азаров, син прем’єр-міністра, не такий заможний як син президента, але його майно оцінюють на кількадесят мільйонів доларів.

Дочка лідерки опозиції Євгенія Тимошенко заробляла гроші на ресторанах, та після ув’язнення матері стала на її захист й активно зайнялася політикою.

Якщо діти або дружини українських політиків стають мільйонерами, це означає, що ми йдемо в поганому напрямку. Необхідні зміни: економічні реформи, боротьба з монополіями та розвиток середнього класу – каже у газеті Олег Соскін з київського Інституту трансформації суспільства.

Н.Б.



Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти