Logo Polskiego Radia
Print

Шторм після висловлювання Трампа про Крим

PR dla Zagranicy
Volodymyr Priadko 02.08.2016 12:08
Кандидат Республіканців своїми висловлюваннями кинув виклик цінностям вільного світу
УСПР

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що кандидат у президентських виборах США Дональд Трамп – небезпечний для України.

Це видання «Gazeta Polska Codziennie» звертає увагу на скандал, що його викликав Трамп своїми словами про Крим. Він, буцім-то, чув, що жителі півострова радше хочуть бути з Росією. На що його політичні опоненти в США відповіли, – це жах, адже Трамп повторює тези Путіна.

«Безсоромна заява кандидата в президенти США Трампа про можливе визнання Криму російським - діагноз небезпечного маргінала», - заявив Аваков. «І небезпечний він так само, як для України, так і для США. Не може маргінал, що потурає диктатурі Путіна, бути гарантом демократичних свобод у США і світі», - вважає український міністр. «Не даремно Манафорт раніше очолював штаб Януковича, а зараз Трампа. .. Янукович через Крим втік до Росії. Куди Манафорт призведе Трампа?» - додав Аваков.

Ще гостріше висловився лідер Народного фронту Арсеній Яценюк. На його думку, кандидат республіканців своїми висловлюваннями кинув виклик цінностям вільного світу, цивілізаційному порядку і міжнародному праву. На думку Яценюка, «Те, що сьогодні Дональд Трамп каже про Крим, завтра може стосуватися будь-якої іншої частини світу - в Європі, Азії, Америці... Упевнений, що чимало з представників Республіканської партії відмежовуються від слів Трампа і усвідомлюють їхню небезпеку", - додав Яценюк.

В.П.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти