Logo Polskiego Radia
Print

Ринок праці - без оптимізму

PR dla Zagranicy
Jana Stepniewicz 17.01.2012 11:20

Близько 45 % польських підприємців цього року не планують нових інвестицій. Це означає, що нових місць праці цьогоріч не побільшає.

Відповідні опитування провела Крайова економічна палата. Її голова Анджей Арендальський наголошує, що польські фірми не будуть інвестувати в непередбачуваних умовах: адже ніхто не знає, як глибока криза Європейського союзу вплине на польську економіку. Пережити важкі часи польським підприємцям допоможуть заощадження – каже аналітик. Анджей Арендальський, голова Крайової економічної палати: Справді, польські фірми мають заощадження. Це свідчить про те, що теперішні часи є важкі, і фірми не хочуть ризикувати непродуманими інвестиціями. У скрутні часи ніхто грошима не шастає, а радше тримає їх на чорну годину... Заощадження свідчать не про надзвичайно добру форму польського бізнесу, а про мудрість і ощадливість польських підприємців.

Як оцінює Крайова економічна палата, ситуація на польському ринку праці може значно погіршитися у другій половині 2012 року, коли завершаться інвестиції, пов’язані з Євро-2012.

Я.С.

Print
Related stories
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти