Logo Polskiego Radia
Print

Кількість жертв залізничної катастрофи зросла до 16-ти осіб

PR dla Zagranicy
Anatoliy Zymnin 04.03.2012 09:43
Внаслідок катастрофи постраждали, зокрема, громадяни України. На місце аварії прибув консул України
PAP/Andrzej GrygielPAP/Andrzej GrygielPAP/Andrzej Grygiel

Щонайменше 15 осіб загинуло, а 54 отримали поранення у чоловому зіткненні двох пасажирських поїздів, що сталося ввечері 3 березня на півдні Польщі.

Триває рятувальна операція. Рух на залізничній трасі заблоковано, ліквідація наслідків катастрофи триватиме навіть декілька днів.

Місце катастрофи відвідали прем’єр Дональд Туск, міністр транспорту Славомір Новак та міністр внутрішніх справ Яцек Ціхоцький.

Внаслідок катастрофи постраждали, зокрема, громадяни України. На місце аварії прибув консул України.

У неділю місце зіткнення потягів прибуде президент Польщі Броніслав Коморовський. Глава держави також відвідає місцеві лікарні, до яких привезено пасажирів та працівників залізниці, які постраждали внаслідок аварії. Прес-служба президента повідомила, що Броніслав Коморовський не виключає оголошення у Польщі національної жалоби.

Нагадаємо, що чолове зіткнення двох пасажирських поїздів сполученням Перемишль – Варшава і Варшава – Краків відбулося у суботу близько 21-ої години у Щекоцінах поблизу міста Завєрцє (Сілезьке воєводство).

Кількість смертельних жертв катастрофи зросла до 16. У неділю після півдня тіло останнього загиблого рятівники добули з-під знищених вагонів.

А.З./IAR,PAP

tags:
Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти