Logo Polskiego Radia
Print

Відбулася зустріч Броніслава Коморовського і Миколи Азарова

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 21.03.2012 18:22
У четвер прем’єр-міністр України візьме участь у засіданні Польсько-українського комітету у справах підготування і проведення Євро-2012
Президент Польщі Броніслав Коморовський і прем’єр-міністр України Микола Азаров, Варшава, 21 березня 2012 рокуПрезидент Польщі Броніслав Коморовський і прем’єр-міністр України Микола Азаров, Варшава, 21 березня 2012 рокуPAP/Grzegorz Jakubowski

У Варшаві відбулася зустріч президента Польщі Броніслава Коморовського і премєр-міністра України Миколи Азарова. У переговорах взяли участь міністр Яромір Соколовський і президентський радник професор Єжи Осятинський.

У четвер голова українського уряду Микола Азаров, разом з керівником польської Ради Міністрів Дональдом Туском, візьме участь у засіданні Польсько-українського комітету у справах підготування і проведення Євро-2012. Передбачається обговорення стану готовності Польщі та України до організації турніру. Це буде шоста зустріч Комітету.

Іншою важливою справою у відносинах Польщі з Україною є питання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Ймовірно, її парафування відбудеться 30 березня, оскільки технічна робота над текстом документа вже закінчена. Досі не визначено дати підписання угоди. З огляду на справу колишньої премєрки Юлії Тимошенко, парафування не відбулося під час головування Польщі в Раді ЄС, у грудні минулого року.

Н.Б./PAP

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти