Logo Polskiego Radia
Print

ЄС має відреагувати на голодування Тимошенко

PR dla Zagranicy
Lidia Iwaniuch 25.04.2012 09:34
Павел Коваль вважає, що голодування Юліяї Тимошенко – це політичний акт, і Європейський Союз повинен відреагувати на події в Україні
Євродепутат Павел КовальЄвродепутат Павел Коваль

Керівництво Євросоюзу повинно відреагувати на голодування Юлії Тимошенко – переконує польський євродепутат Павел Коваль.

Голова делегації Європарламенту з питань України Павел Коваль, який кільканадцять днів тому зустрівся в тюрмі з колишньою прем’єр-міністр України, наголосив у розмові з Польським радіо, що пані прем’єр протестує не лише в своїй справі.

Юлія Тимошенко не хоче робити із себе жертву своєї власної справи. Вона взагалі підносить питання стану в’язниць в Україні та проблему захисту прав людини. І в цьому сенсі – це також політичний акт, отже так належить сприймати ці події, з повагою для її поведінки та рішучості наголосив Коваль.

Колишня пані прем’єр-міністр голодує від п’ятниці. У неї серйозні проблеми з хребтом. Влада запропонувала їй лікування у харківській лікарні, однак ні Юлія Тимошенко, ні її співпрацівники не довіряють тамтешнім спеціалістам.

Л.І./IAR



Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти