Logo Polskiego Radia
Print

Самотній рейс журналіста Третьої програми

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 22.08.2012 08:48
Куба Стшичковський з Третьої програми Польського радіо планує подорож яхтою через Атлантичний океан
Мікрофон з логотипом Польського радіоМікрофон з логотипом Польського радіоPolskie Radio

Відомий журналіст Третьої програми Польського радіо Куба Стшичковський планує самотню подорож Атлантичним океаном. Він вирушить наприкінці жовтня. Як каже, найбільш побоюється за яхту та обладнання. Ще не обрано остаточного маршруту, але відомо, що кожного дня свого рейсу Куба Стшичковський звітуватиме про свою подорож в ефірі Третьої програми, а слухачі, завдяки пристроям GPS, зможуть стежити на інтернетній сторінці радіо, де саме він перебуває у даний момент. Директорка Третьої програми Польського радіо Маґдалєна Єтон вважає, що рейс – це подія, якої досі у ЗМІ не бувало і яка буде дуже доброю рекламою програми.

– Я дуже тішуся і пишаюся тим, що саме наш колега буде, мабуть, першим журналістом-моряком, який самотньо перепливе Атлантичний океан. Коли я побачила, яка це відстань, почала переживати, але потішує мене те, що він нам писатиме і ми будемо з ним на зв’язку, – каже Маґдалєна Єтон.

Польське радіо за експедицію нічого не платить, дванадцятиметрову яхту і всі витрати забезпечують спонсори, серед яких – місто Бидґощ, яке хоче промуватися як важливий осередок вітрильного спорту.

Куба Стшичковський проведе на океані 3-4 тижні. Початок рейсу – у порті в Лісабоні, а закінчення планується на Мартиніці або в Гваделупі.

Н.Б./IAR



Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти