Logo Polskiego Radia
Print

Проект «Парламентські вибори - 2014»

PR dla Zagranicy
Jana Stepniewicz 22.10.2014 18:37
  • 20141020-wybory do parlamentu.mp3
Чи можна внести свої дані до реєстру виборців у день голосування? Чи українці з неврегульованим статусом можуть взяти участь у виборах? Запитуємо керівника Консульствого відділу Посольства України у Республіці Польща Сергія Міняйла.
Flickr/Congress of local and regional authorities

26 жовтня 2014 року відбудуться позачергові вибори народних депутатів до Верховної Ради України.

У зв’язку з цим Українська служба Польського радіо у співпраці з Консульським відділом Посольства України у Республіці Польща реалізує проект «Парламентські вибори - 2014». Це цикл передач, в якому представник дипломатичної установи пояснює, в який спосіб громадяни України, котрі тимчасово або постійно проживають у Польщі, можуть реалізувати своє виборче право.

У попередніх передачах ми пояснювали, у чому полягає консульський облік (тимчасови та постійний), яка різниця між тимчасовою зміною місця голосування та зміною персональних даних, в тому виборчої адреси... Сьогодні спробуємо відповісти на запитання наших слухачів.

Гість студії - керівник Консульствого відділу Посольства України у Республіці Польща Сергій Міняйло.

У Варшаві голосувати можна у приміщенні Посольства України в Республіці Польща за адресою: ал. Шуха,7, 00-580 Варшава (al. Szucha 7, 00-580 Warszawa)

Запрошуємо послухати звуковий файл передачі

Яна Стемпнєвич

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти