Logo Polskiego Radia
Print

Ющенко: Ці вибори ще можуть бути демократичними

PR dla Zagranicy
Anatoliy Zymnin 01.10.2012 20:43
У Варшаві екс-президент України зустрівся з віце-головою Європейського Парламенту Яцеком Протасєвичем
Віктор Ющенко та Яцек Протасєвич у Варшаві, 1 жовтня 2012 рокуВіктор Ющенко та Яцек Протасєвич у Варшаві, 1 жовтня 2012 рокуВолодимир Прядко

Українська влада ще має шанс провести демократичні парламентські вибори, – заявив 1 жовтня у Варшаві Віктор Ющенко. Колишній президент України після зустрічі з главою Польщі Броніславом Коморовським, провів також переговори з віце-головою Європейського Парламенту Яцеком Протасєвичем (Польща).

– Виборча кампанія йде досить важко, якщо ми говоримо про відповідність демократичним стандартам. Хоча, на мій погляд, у влади є шанс провести її приблизно на такому рівні демократії, як і попередні виборчі кампанії в Україні, – вважає В.Ющенко.

Колишній президент також висловив переконання, що Україна повинна повернутися до стратегічних взаємин з ЄС, тобто таких, які панували за його врядування. На думку В.Ющенка, перед Україною важливе «домашнє завдання» – підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

У свою чергу віце-голова Європейського Парламенту Яцек Протасєвич наголосив, що найближчі парламентські вибори є дуже важливими для європейських прагнень України.

В.П.

tags:
Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти