Logo Polskiego Radia
Print

У Сяноці: убивство чи самогубство? - триває розслідування

PR dla Zagranicy
Lidia Zalitacz 11.01.2013 15:51
Кульові поранення в голову були причиною смерті 32-літнього чоловіка та 17-літньої жінки у квартирі багатоповерхівки у Сяноці
Сянік, на місці події поліціяСянік, на місці події поліціяPAP/Darek Delmanowicz

Кульові поранення в голову були причиною смерті 32-літнього чоловіка та 17-літньої жінки, які у четвер забарикадувалися у квартирі одного з житлових будинків в Сяноці (Sanok). Анджея Б. підозрюють у вбивстві 29-річного чоловіка з Ліська (Lesko). Розслідування у цій справі веде Окружна прокуратура у Кросні (Krosno) – повідомили у п’ятницю прокурори.

У четвер зранку поліцейська машина зі співробітниками без розпізнавальних знаків почала спостереження за будинком підозрюваного. Побачивши це, Анджей Б. забарикадувався у квартирі однієї з сяніцьких багатоповерхівок разом зі своєю 17-річною дівчиною. Зробив чотири постріли у поліцію. Жителів будинку було евакуйовано, а довколишні вулиці закриті. На місце прибули бригади антитерористів та переговірники з Ряшева (Rzeszów) та Варшави. Після тринадцятьох годин невдалих спроб вступити в переговори, сьогодні вночі поліція увірвалася до помешкання, де знайшла трупи 32-річного чоловіка та його подруги.

Поки що не відомо, що було причиною смерті: убивство чи самогубство. Районний прокурор у Сяноці Ізабеля Юрковська-Ганус додала, що причину смерті можна буде встановити після розтину тіл.

Л.З./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти