Logo Polskiego Radia
Print

Президент і прем’єр-міністр привітали поляків з Великоднем

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 30.03.2013 14:59
«Свята дають нам віру, що все погане колись минеться. Від нас залежить, скільки весни буде у наших серцях»
Президентська пара Броніслав та Анна Коморовські на великодній зустрічі у Фонді «Сто потіх» у ВаршавіПрезидентська пара Броніслав та Анна Коморовські на великодній зустрічі у Фонді «Сто потіх» у ВаршавіPAP/Radek Pietruszka

Польська президентська пара та прем’єр-міністр за посередництвом Інтернету побажали поляками любові, надії, зрозуміння та пробачення з нагоди Великодніх свят.

Глава польського уряду Дональд Туск звернув увагу, що клімат цьогорічного Великодня приводить на думку скоріше всього інший празник: «Коли ми мріємо про білі свята, не маємо на увазі Великодня». Але, додав прем’єр-міністр, незалежно від погоди, поляки плекають вдома тепло, любов і надію. За словами Дональда Туска, свята дають нам віру в те, що все погане колись минеться – незалежно від морозу, економічної кризи чи завірюхи у світі.

Також президентська пара звернула увагу на не надто великодню погоду. Але, як кажуть Броніслав та Анна Коморовські: «це від нас залежить, скільки весни буде у нас в оселях, у наших серцях, скільки там буде радості й надії». Глава Польщі з дружиною побажали полякам свят у дусі зрозуміння й пробачення, а також сил, щоб поборювати труднощі, спокою, здійснення мрій та оптимістичного погляду на світ.

Н.Б./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти