Logo Polskiego Radia
Print

Акція «Орел може»

PR dla Zagranicy
Lidia Iwaniuch 02.05.2013 12:53
Це спільна акція ІІІ програми Польського радіо та видання «Gazeta Wyborcza». Ідеться про те, щоб навчити поляків оптимізму, і показати, що є причини для гордості

ІІІ програма Польського радіо і видання «Gazeta Wyborcza» розпочали спільну акцію під назвою «Орел може». Ідеться про те, щоб показати, що в поляків є причини для задоволення і гордості. Починаючи від Дня прапора (який відзначається 2 травня) аж до 4 червня, регулярно, з’являтимуться матеріали, які заохочуватимуть поляків радіти життям і вірити у власні можливості – наголошує директорка ІІІ програми Польського радіо Маґдалєна Єтон.

- Ми представлятимемо знаменитих поляків, також і тих з-закордону, які досягли успіху. Ми показуватимемо молодих людей, студентів, які без комплексів виїжджають за кордон, бо знають мови, і не почуваються гіршими за інших, а навпаки, вважають, що польські виші дуже їх збагатили, і вони почуваються зовсім по-іншому, ніж моє покоління. Коли ми виїжджали, навіть якщо у нас було щось в голові, ми були переконані, що ми гірші - наголосила Єтон.

Організатори акції переконані, що оптимізму можна навчитися. Кампанію «Орел може» започаткував великий геппенінг у чотирьох містах Польщі – Варшаві, Кракові, Познані та Вроцлаві, де розкинено барвисті летючки з жартівливими віршами. Кульмінацією було відкриття перед Президентським палацом двометрового орла з білого шоколаду.

Акцію підтримали видатні польські артисти і актори.

Л.І./IAR




Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти