Logo Polskiego Radia
Print

Президент запросив дітей з нагоди їхнього свята

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 01.06.2013 12:08
Відзначення Міжнародного дня захисту дітей 1-го червня влаштовано у дворі Президентського палацу у Варшаві
Президентcька пара Броніслав та Анна Коморовські з учасниками святкування 1-го червняПрезидентcька пара Броніслав та Анна Коморовські з учасниками святкування 1-го червняPAP/Jacek Turczyk

Президент Польщі Броніслав Коморовською з дружиною Анною запрошують на відзначення Міжнародного дня захисту дітей у двір Президентського палацу. Це відкрита зустріч для дітей та їхніх батьків. Голова пресового бюро глави держави Йоанна Тшаска-Вєчорек розповіла про освітній вимір святкування.

– Цьогорічне святкування Дня дитини вписується у відзначення Свята свободи (яке відбудеться 4-го червня – ред.), а провідна ідея – це патріотизм, показаний у конкретних щоденних діях та у відношенні до світу, який нас оточує. Враховано такі питання, як демократія, толерантність, традиція, сім’я, читання та екологія, – каже Йоанна Тшаска-Вєчорек.

У програмі – конкурси, ігри, розмови й тематичні майстер-класи. У рамках окремих блоків занять, наймолодші можуть посадити свою рослинку, пофарбувати квітковий горщик, власноруч зробити закладку, а навіть власну книжечку. Усі події супроводить художня програма.

Н.Б./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти