Logo Polskiego Radia
Print

Генсек НАТО дякує Польщі

PR dla Zagranicy
Jana Stepniewicz 06.06.2013 13:32
Андерс Фог Расмуссен перебуває з візитом у Польщі. Генеральний секретар Північноатлантичного Альянсу зустрівся з президентом Польщі Броніславом Коморовським
Броніслав Коморвоський та Андерс Фог РасмуссенБроніслав Коморвоський та Андерс Фог РасмуссенPAP/ Jacek Turczyk

Генеральний секретар НАТО дякує Польщі за участь в афганській операції. Андерс Фог Расмуссен (Anders Fogh Rasmussen) зустрівся у Варшаві з президентом Польщі Броніславом Коморовським.

- Ми затримали Аль-Каїду. Будуємо міцні афганські сили безпеки. Завдяки цьому ми збільшуємо безпеку наших союзників та усього світу. Дякую Польщі за вагомий внесок у цю справу і за вашу підтримку також після 2014 року. – наголосив генеральний секретар НАТО.

У свою чергу, Броніслав Коморвоський наголосив, що Польща повинна провести глибокий аналіз афганської операції, щоб зробити висновки як стосовно Афганістану, так і НАТО. Президент згадав теж про натівські вишколи, які відбудуться восени у Польщі.

- Це будуть важливі вишколи, які, маю надію, підтвердять реальну можливість і готовність захищати територію членських країн НАТО у зв’язку з різними можливими планами. – зауважив президент Польщі.

На оборонні цілі Польща призначає майже 2% ВВП – тобто більше визначеного Північноатлантичним Альянсом ліміту.

Я.С./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти