Logo Polskiego Radia
Print

Стартує фестиваль «Зупинка Вудсток»

PR dla Zagranicy
Lidia Iwaniuch 01.08.2013 09:32
Три сцени і близько 80 концертів. «Зупинка Вудсток» – це один з найбільших у світі музичних фестивалів
www.wosp.org.pl/woodstock

На цей фестиваль, щороку, приїжджає кілька сотень людей. Перші прибувають вже на кілька тижнів до його початку. Сьогодні, у Костшині над Одрою, офіційно розпочнеться 19-тий фестиваль «Зупинка Вудсток» (Przystanek Woodstock).

Організатор заходу Єжи Овсяк наголошує, що під час фестивалю можна почути представників практично всіх музичних жанрів. А прикладом великого відкриття на музику «Зупинки Вудсток» може стати спільний виступ гурту «Ґурааль» (Gooral) з ансамблем пісні і танцю «Мазовше» (Mazowsze).

- Це тотально задивує. Це сполучення неймовірного звуку техно у виконанні Гурааля з найвідомішими шлягерами Мазовша, як «Гей вісьта вйо», все - в абсолютно новому виконанні. Втім, я вперше побачив чоловіка, який у народному ловіцькому костюмі танцював брейк-денс. Усе це створює величезне видовище - заохочує Овсяк.

Серед інших виконавців: російський «Ленінград», Емір Кустуріца зі своєю командою, «Clock Machine» чи «Anthrax», а також українські «Гайдамаки». З польських виконавців буде можна почути, зокрема, «Big Cyc» та Марію Пешек.

Л.І./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти