Logo Polskiego Radia
Print

Розпочинається Економічний форум у Криниці

PR dla Zagranicy
Lidia Iwaniuch 03.09.2013 09:27
Тема зустрічі - економічна, соціальна і політична трансформація, яка є результатом глобальної економічної кризи
www.forum-ekonomiczne.pl

Три дні розмов бізнесменів, економістів і політиків – нині розпочинається Економічний форум у Криниці. Голова Програмної ради Економічного форуму Зиґмунт Бердиховський пояснює, що цьогорічний з’їзд має дві провідні теми.

- Міжнародна безпека, енергетичні форми – в одному і другому випадку у нас багато цікавих пропозицій: панельні дискусії, семінари, доповіді. На мій погляд, учасники криницького форуму будуть дуже задоволені з участі в цих подіях - заявив Бердиховський.

В оцінці доктора Рафала Мрувки з Головної школи економіки у Варшаві, такі події, як Економічний форум – це досконала нагода наладнати взаємини:

- Такий форум, як у Криниці – це досконале місце для того, щоб пізнати людей, наладнати бізнесові контакти, які, звичайно, не зразу ж приносять величезні контракти, але в майбутньому не є без значення - вважає Мрувка.


Економічний форум у Криниці відвідають прем’єр-міністр Дональд Туск і лідер найбільшої опозиційної партії в державі Право і справедливість Ярослав Качинський.

Тим часом у Тарнові (Tarnów), що на півдні Польщі, нині другий день Інвестиційного форуму. Понад 250 гостей з Польщі та закордону обговорюють питання присвячені приватизації в нашій частині регіону. Тарнівська зустріч – це супровідний захід криницького Економічного форуму.



Л.І./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти