Logo Polskiego Radia
Print

Президент Польщі порівняв Польщу до біло-червоного тигра

PR dla Zagranicy
Lidia Zalitacz 22.10.2013 14:48
Броніслав Коморовський перебуває з офіційним візитом в Південній Кореї
Броніслав Коморовський перебуває з офіційним візитом в Південній КореїБроніслав Коморовський перебуває з офіційним візитом в Південній Кореї PAP/Paweł Supernak

Сьогодні треба шукати шансів на розвиток того, що полякам та корейцям вдалося досягти за останні 25 років - зазначив під час зустрічі з польськими та корейськими підприємцями Броніслав Коморовський. Президент Польщі, який перебуває з офіційним візитом в Південній Кореї, нагадав під час зустрічі, що свій капітал над Віслою вклали понад 150 інвесторів з Південної Кореї. Чільник польської держави підкреслив, що Польща є лідером у притягуванні капіталу з Кореї до нашої частини Європи.
Польща це привабливе місце для інвестицій – запевнив у Сеулі президент Польщі Броніслав Коморовський.
- Це виняткова нагода, щоб уявити нашу країну як тигра Центрально-Східної Європи. Наша економіка дійсно розвивається у швидких темпах. Я думаю, що в уяві поляків це буде тигр з біло-червоними смугами, - сказав він.

Польща, з огляду на своє географічне положення - це країна, яка дає легкий доступ до інших ринків, як Західної так і Східної Європи - переконував корейських інвесторів Броніслав Коморовський.


Нові можливості для економічної співпраці дає угода між ЄС та Кореєю у сфері вільної торгівлі. Два роки тому скасовано понад 70% митних оплат у торгівлі між Сеулем та Брюсселем.

Л.З./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти