Logo Polskiego Radia
Print

У Президентському палаці готуються до Свята незалежності

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 09.11.2013 14:12
Глава Польщі Броніслав Коморовський, як щороку, заохочує носити нагрудні банти національних кольорів
Глава Польщі Броніслав Коморовський з гостями Президентського палацу Глава Польщі Броніслав Коморовський з гостями Президентського палацу PAP/Jacek Turczyk

Польська президентська пара почала врочисте відзначення Свята незалежності, яке у Польщі встановлено на 11-те листопада. З цієї нагоди вже в суботу до Президентського палацу запрошено спортсменів, учасників олімпійських та паралімпійських змагань з їхніми сім’ями та школярів. Гості взяли участь у підготуванні біло-червоних нагрудних бантів. Глава Польщі заохочує носити такі прикраси у національні празники: «Вони будуть нагадувати нам, що ми – одна велика родина», – сказав президент Броніслав Коморовський.

Уже кілька років підряд заходи напередодні Свята незалежності відвідує відомий польський легкоатлет, олімпійський чемпіон і чемпіон світу зі спортивної ходьби Роберт Коженьовський.

– Була дискусія, як це зробити, чи елементи добре приклеєні, чи ні, але, я думаю, техніка тут не має значення; важливий – факт, що ми зустрічаємося у такий радісний момент, напередодні Свята незалежності, – сказав Роберт Коженьовський.

Серед запрошених спортсменів були, зокрема, хокеїст Маріуш Черкавський та велосипедист Зенон Яскула.

Н.Б./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти