Logo Polskiego Radia
Print

Комісар Штефан Фюле вірить у євроінтеграцію України

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 20.11.2013 14:56
А голова Європарламенту Мартін Шульц заявив, що на виконання Україною умов чекатимуть до останньої секунди
Foto: facebook.com

Комісар Європейського Союзу у справах розширення вірить у те, що Україна виконає умови, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Штефан Фюле розмовляв у Києві з президентом України Віктором Януковичем та головою Верховної Ради Володимиром Рибаком.

На думку комісара, з розмов випливає, що Янукович і Рибак переконані: завтра Верховна Рада, спільно з усіма парламентськими силами, може схвалити ключові для європейської інтеграції закони: про прокуратуру, вибори і лікування засуджених за кордоном – передусім, йдеться про справу Юлії Тимошенко.

Комісар ЄС висловив надію, що уряд України зреалізує свою постанову з 13-го вересня цього року – підписати у Вільнюсі Угоду про асоціацію з Європейським Союзом. У столиці Литви вже наступного тижня відбудеться Саміт східного партнерства.

Голова Європарламенту Мартін Шульц заявив, що Європейський Союз буде чекати на виконання Україною умов, необхідних щоб підписати Угоду про асоціацію, навіть до останньої секунди перед самітом Східного партнерства у Вільнюсі.

Н.Б./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти