Logo Polskiego Radia
Print

Коморовський продовжує консультуватися на тему України

PR dla Zagranicy
Anatoliy Zymnin 05.12.2013 11:26
У середу ввечері Президент розмовляв з головою партії Твій Рух, а у четвер відбудеться зустріч з віце-головою партії Право і Справедливість

Президент Польщі продовжує політичні консультації з лідерами провідних польських партій на тему ситуації в Україні. В середу ввечері Броніслав Коморовський розмовляв з Янушем Палікотом, головою партії Твій Рух (третьою за числом депутатів політичної силою в Сеймі). «Президент зустрівся з Янушем Палікотом після його повернення з Києва», - заявила глава прес-служби Броніслава Коморовського Івонна Тшаска-Вєчорек.

Речниця нагадала, що недавно президент зустрічався з головою опозиційного Союзу Лівих Демократів Лєшеком Міллєром, який не зміг взяти участі в засіданні Ради Національної Безпеки Польщі на тему ситуації в Україні. Тепер провів розмову з Янушем Палікотом відразу після його повернення з Києва, а у четвер запланована зустріч з віце-головою опозиційної партії Право і Справедливість Адамом Ліпінський, який представлятиме шефа партії Ярослава Качинського, котрий в неділю відвідав київський Євромайдан.

Януш Палікот після зустрічі з президентом розповів, що «існує ризик, що Україна підпише угоду про вступ до Митного Союзу з Росією, а отже потрібно це добре проаналізувати», - підкреслив голова партії «Твій Рух». Він додав, що також існує «ризик зростання сили націоналістичних середовищ над Дніпром».

А.З./РАР

tags:
Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти