Logo Polskiego Radia
Print

Дональд Туск розмовляв з Віталієм Кличком

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 07.03.2014 12:45
Лідер партії УДАР подякував польському прем’єрові за підтримку та активність Польщі у справі України
Дональд Туск (ліворуч) і Віталій Кличко (праворуч)Дональд Туск (ліворуч) і Віталій Кличко (праворуч)PAP/Leszek Szymański

При нагоді зустрічі політиків у Дубліні в п’ятницю вранці Віталій Кличко відзначив, що польський шлях до свободи та економічного успіху повинен стати інспірацією і зразком для перетворень в Україні.

Дональд Туск розповів про результати четвергового саміту ЄС у Брюсселі, на якому вирішено, що політична частина Угоди про асоціацію між Україною і ЄС буде підписана можливо швидко, ще перед президентськими виборами в травні. Також вирішено ввести символічні санкції проти Росії: призупинено переговори про скасування візового режиму та в справі угоди про партнерство. Дальші санкції передбачено, якщо протягом найближчих днів розмови з Росією не принесуть наявного результату, тобто, зокрема, припинення агресивних дій у відношенні до України.

Про зустріч Дональда Туска з Віталієм Кличком повідомив представник Канцелярії польського прем’єр-міністра Павел Ґрась у мережі Твіттер.

У четвер увечері Дональд Туск розмовляв у Дубліні з екс-прем’єркою України Юлією Тимошенко. Голова польського уряду та українські політики в Ірландії беруть участь у конгресі Європейської народної партії.

Н.Б./IAR, Twitter

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти