Logo Polskiego Radia
Print

Росія понесе наслідки своїх дій

PR dla Zagranicy
Jana Stepniewicz 11.03.2014 00:46
Девід Камерон: Москва повинна відчути, що не має права зневажати прав українців.
British Prime Minister David Cameron leaves No 10 Downing Street in London 22 January 2013. Cameron is to deliver a speech on Britain's relationship with Europe in London on 23 January which is expected to announce plans for a future referendum on whether Britain should remain a part of the EU or decide to go it alone. Its being billed as the biggeBritish Prime Minister David Cameron leaves No 10 Downing Street in London 22 January 2013. Cameron is to deliver a speech on Britain's relationship with Europe in London on 23 January which is expected to announce plans for a future referendum on whether Britain should remain a part of the EU or decide to go it alone. Its being billed as the bigge

Росія незабаром може стати перед реальними санкціями, направленими в конкретних осіб, включно із замороженням їхніх приватних банківських депозитів, - заявив прем'єр-міністр Великобританії Девід Камерон.

У вівторок в Лондоні представники ЄС обговорюватимуть конкретні кроки проти Росії. Камерон не виключив таких санкцій, як скасування саміту Росія-ЄС чи виключення Росії з групи G-8. Голова британського уряду наголосив, що було важко досягти одностайність усіх членських країн ЄС через велику залежність деяких з них від російського газу та нафти. “Однак, - зазначив Камерон, - ми намагаємося чітко і послідовно показати, що треба буде зробити, якщо не буде діалогу, і яких кроків буде вжито, якщо Росія вдасться до чергових агресивних дій, на приклад, на сході України”.


Девід Камерон наголосив - Москва повинна відчути, що не має права зневажати прав українців.


Британський прем'єр-міністр сказав, що референдум в Криму можна провести, але тільки за згодою влади у Києві, і за умови відповідної підготовки та під контролем міжнародних спостерігачів. “Наскільки практичним є проведення цього реферндуму до неділі, без виборчих списків, без кампанії, за обставин, в яких українські політики не можуть вільно подорожувати власною країною?” - питав Девід Камерон. На переконання політика, планування референдуму є не тільки нелегальним, але — навіть фарсою, і неможливо, щоб його визнала будь-яка держава, також Росія.

Я.С./PAP

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти