Logo Polskiego Radia
Print

Віце-президент ПАР з офіційним візитом у Польщі

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 14.03.2014 13:37
Південно-Африканська Республіка є найважливішим економічним партнером Польщі в Африці
Президент Польщі Броніслав Коморовський (праворуч) і віце-президент ПАР Кгалема Петрус Мотланте (ліворуч)Президент Польщі Броніслав Коморовський (праворуч) і віце-президент ПАР Кгалема Петрус Мотланте (ліворуч) PAP/Jacek Turczyk

Віце-президент ПАР Кгалема Петрус Мотланте у п’ятницю 14-го березня зустрівся з президентом Польщі Броніславом Коморовським і прем’єр-міністром Дональдом Туском.

У складі делегації – південноафриканські міністри: транспорту, розвитку села і сільськогосподарської реформи, науки і технологій, та віце-міністри: міжнародних відносин і співробітництва, торгівлі і промисловості, вищого шкільництва. Віце-президента ПАР супроводять також представники підприємців, які у Варшаві візьмуть участь у форумі бізнесу та виїзній програмі Польського агентства інформації і закордонних інвестицій.

Південно-Африканська Республіка є найважливішим економічним партнером Польщі в Африці. Попри світову економічну кризу, товарооборот з цією країною залишався на високому рівні – 800 мільйонів доларів США.

Н.Б./PAP

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти