Logo Polskiego Radia
Print

Обаму у Варшаві зможуть послухати всі бажаючі

PR dla Zagranicy
Olena Babakova 01.06.2014 15:24
Президент США виступить разом з польським колегою на Замковій площі 4 червня
Biały Dom

4 червня об 11.30 за варшавським часом президент США Барак Обама та президент Польщі Броніслав Коморовський виступлять на Замковій площі у польській столиці з нагоди 25-ї річниці перших частково вільних виборів до польського Сейму. На площу зможуть потрапити всі бажаючі варшав'яни та гості міста, хоча доведеться достосуватися до підсилених заходів безпеки.

Очікується, що Обама під час промови підтвердить американські гарантії безпеки для Польщі та інших держав Центрально-Східної Європи. Урочистості на Замковій площі стануть кульмінаційним пунктом святкування річниці виборів 1989 року.

З нагоди польського Дня свободи до Варшави приїдуть глави багатьох європейських держав. Запрошення отримав також новообраний президент України Петро Порошенко. Білий дім вже анонсував його розмову з Обамою. Американський президент та майбутній глава української держави прибудуть до польскої столиці ще 3 червня, аби взяти участь у врученні Нагороди Солідарності визначному представникові руху кримських татар Мустафі Джемілєву.

IAR/О.Б.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти