Logo Polskiego Radia
Print

Попри «касетний скандал» в коаліції все гаразд

PR dla Zagranicy
Lidia Iwaniuch 24.06.2014 15:44
Члени Громадянської платформи та Польської селянської партії, які створюють урядову коаліцію, запевняють, що докладуть зусиль заради вияснення скандалу
Foto: premier.gov.pl

В урядовій коаліції все гаразд – так запевняють після зустрічі в Канцеларії прем’єра, політики Громадянської платформи і Польської селянської партії

Глава парламентського клубу Громадянської платформи Рафал Ґрупінський повідомив, що прем’єр-міністр представив оцінку ситуації та можливі наслідки «касетного скандалу». Політик Платформи переконаний, що з кризової ситуації буде зроблено правильні висновки:

«Ми спільно визнали, що на даний час найважливіше вияснити всі обставини цих справ, про які ми знаємо. Ми розмовляли також про необхідність спільних дій в цьому питанні, коаліції Польської селянської партії та Громадянської платформи, задля стабілізації ситуації в державі» - підкреслив Ґрупінський.

Своєю чергою, глава парламентського клубу Польської селянської партії Ян Бури запевнив, що коаліція докладе зусиль заради вияснення скандалу з підслуховуванням чільних службовців країни.

У середу прем’єр-міністр Дональд Туск представить у Сеймі інформацію на тему «касетного скандалу».

Л.І./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти