Logo Polskiego Radia
Print

Жан-Клод Юнкер - за енергетичний союз

PR dla Zagranicy
Jana Stepniewicz 15.07.2014 13:22
Кандидат на голову Єврокомісії представив свою програму керування. Серед пріоритетів - підтримка економічного зростання, створення робочих місць, а також — утворення європейського енергетичного союзу і унезалежнення євросоюзних країн від зовнішніх постачальників енергії.
Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерEPA/PATRICK SEEGER

Нові робочі місця, розбудова енергетичної промисловості, соціальний захист громадян і європейський енергетичний союз — це головні пріоритети майбутнього очільника Єврокомісії. Кандидат на голову Європейськох комісії Жан-клод Юнкер представив у Європарламенті свою програму.


Як наголосив у своєму виступі Юнкер, Європа не об'єднується проти інших держав, а Європейська комісія буде втілювати в життя наднаціональну політику. Кандидат на посаду голови Єврокомісії сказав, що членські країни ЄС повинні між собою співпрацювати, а не фокусуватися на власних інтересах. У Європі “разом перемагаємо і програємо” - заявив Юнкер.


Жан-Клод Юнкео назвав головні пріоритети: підтримка економічного зростання, створення робочих місць, а також — утворення європейського енергетичного союзу і унезалежнення євросоюзних країн від зовнішніх постачальників енергії.
Майбутній голова Єврпейської комісії є відвертим прихильником інтеграції та зміцнення спільної валюти євро. “Євро не ділить, а захищає Європу” - наголосив Жан-Клод Юнкер.

Я.C./IAR/PAP

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти