Logo Polskiego Radia
Print

Українці запрошують поляків разом відзначити День Незалежності України

PR dla Zagranicy
Jana Stepniewicz 19.08.2014 15:04
У Варшаві 24 серпня відбудеться низка заходів, покликана наблизити мешканцям польської столиці культуру їхнього найближчого сусіда.

У Варшаві 24 серпня відбудеться низка заходів, приурочена 23-тій річниці незалежності України, і покликана наблизити мешканцям польської столиці культуру їхнього найближчого сусіда.

У програмі – концерти українських колективів з Польщі, Литви та України, для гостей співатимуть, зокрема, гурт «Бурдон» зі Львова та кримсько-татарська співачка Ур’яне Кенджакієва. В рамках заходів відбудуться дискусії, присвячені актуальній ситуації в Україні та в Криму (одна з тем дискусійних панелей – «Крим і кримські татари після анексії півострова»). Гості матимуть змогу ознайомитися теж з матеріальною культурою українців – відбудуться майстер-класи з іконопису, оздоблення одягу та кулінарні курси з української кухні.

Організатори Дня Незалежності України у Варшаві – Об’єднання українців у Польщі та Фонд «Наш вибір». Заходи відбудуться у Новому форті, початок – о 13:00. Більше інформації: http://www.naszwybor.org.pl/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=5&Itemid=26 та http://www.oup.ukraina.com.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Я.С.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти