Logo Polskiego Radia
Print

Тишкєвич: Ми побоювалися, що новий парламент буде розсварений

PR dla Zagranicy
Igor Isayev 28.10.2014 16:57
Глава комітету з питань закордонних справ польського Сейму підкреслює, що Україні на шляху модернізації має допомогти як Європейський Союз, так і Польща
Wikipedia/Dancingwombatsrule

Глава комітету з питань закордонних справ польського Сейму Роберт Тишкєвич вважає, що висока підтримка «Народного фронту» Арсенія Яценюка і Блоку Петра Порошенка – це кредит довіри за співробітництво між президентом і прем’єр-міністром України.

– Це для нас добрий знак, адже може утворитися стабільна коаліція. Ми побоювалися, що новий парламент буде роздріблений і розсварений, що буде важко сформувати новий український уряд. Завдяки виборові українців ми можемо висловити надію, що нова коаліція поведе Україну шляхом європейського вибору, дорогою модернізації і реформ, – каже він.

Глава комітету з питань закордонних справ польського Сейму підкреслює, що Україні на шляху модернізації має допомогти як Європейський Союз, так і Польща. Роберт Тишкєвич нагадав, що дорожньою картою на цьому шляху має стати Угода про асоціацію. Це означає, що Україна муситиме синхронізувати близько 70% свого законодавства із законодавством ЄС.

I.I./IAR

tags:
Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти