Logo Polskiego Radia
Print

Єврорегіон «Дністер» за досвідом - до Кєльць

PR dla Zagranicy
Volodymyr Priadko 08.12.2014 16:08
Під час візиту українських та молдовських гостей буде представлено сьвєнтокшиський досвід
Володимир Прядко

До 13-го грудня в Сьвєнтокшиському воєводстві перебувають 28 представників бізнесу і неурядових організацій з України та Молдови. Очолює делегацію голова Ради Єврорегіону «Дністер» Сергій Татусяк.

Візит гостей пов’язаний з проектом, що його реалізує Єврорегіон «Дністер» під назвою «Розвиток економічного потенціалу Єврорегіону «Дністер», що фінансується з Програми ООН у справах розвитку. Сьвєнтокшиське воєводство, в рамках багаторічної співпраці з Вінницькою областю, бере участь у цьому проекті.

Під час візиту українських та молдовських гостей буде представлено сьвєнтокшиський досвід у сфері розвитку підприємливості, функціонування органів влади, діяльності неурядових організацій, доброї практики у використанні євросоюзних фондів на рівні регіону, області, району, міста, селищної ради, а також підприємцями та неурядовими організаціями.

Основною метою створення та діяльності Єврорегіону «Дністер», куди входять об’єднання місцевих органів влади адміністративно-територіальних одиниць України та Республіки Молдова, є здійснення програм комплексного гармонізованого розвитку територій, прилеглих до річки Дністер.

TVPKielce/В.П.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти