Logo Polskiego Radia
Print

У неділю в Варшаві відкриють нову гілку метро

PR dla Zagranicy
Olena Babakova 07.03.2015 14:04
О котрій годині - дізнаємося з... профілю мера столиці на Facebook
PAP/Jacek Turczyk PAP/Jacek Turczyk PAP/Jacek Turczyk

Після кількох років очікування, мешканці та гості польської столиці 8 березня нарешті зможуть проїхатися другою гілкою підземки. Станції нової лінії були закінчені ще восени минулого року, проте за порадою інспекторів кілька місяців зайняли тести поїздів метрополітену на нових відтінках.

Відкриття нової гілки метро було однією з головних обіцянок теперішнього мера польської столиці Ганни Ґронкєвич-Вальтц під час кампанії до органів місцевого самоуправління у жовтні.

Павел Сєдлецький з прес-служби Варшавського метрополітену підтверджує, що наразі у тунелях тривають останні тести та приготування:

«Від відкриття нас відділяють лічені години. Ми мусимо переконатися, що насправді все було підготовлене на 100%. Інформації про годину відкриття ще не маємо, але як тільки будемо певні – повідомимо пасажирів».

Отже, коли ж конкретно перші пасажири увійдуть до нових станцій - поки невідомо, проте як довідалося Польське радіо з неофіційних джерел - інформація про відкриття з’явиться завтра вранці на профілі мера столиці у мережі Facebook.

IAR/О.Б.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти