Logo Polskiego Radia
Print

Росія: контрсанкції ще на рік

PR dla Zagranicy
Jana Stepniewicz 25.06.2015 06:00
Економічні обмеження проти країн, які застосували санкції проти Росії у зв’язку з її роллю у конфлікті в Україні, будуть діяти від сьогоднішнього дня впродовж найближцих 12 місяців

Росія продовжує на рік дію контрсанкцій проти Заходу. Обмеження проти країн, які застосували санкції проти Росії у зв’язку з її роллю у конфлікті в Україні, будуть діяти від сьогоднішнього дня впродовж найближчих 12 місяців.

Російські контрсакнції – це передусім ембарго на продукти харчування. Москва працює над повним списком заборонених товарів, але відомо, що у ньому будуть овочі, м’ясо, фрукти тощо. Додатково, російський уряд хоче ввести обмеження на імпорт квітів, солодощів та рибних консерв. Владімір Путін наголосив, що цей рік повинні використати вітчизняні виробники та харчові фірми. Пересічні росіяни теж впtвнені, що санкції зашкодять переlусім західним концернам та фірмам, а для російського рільництва можуть стати поштовхом для розвитку і пошуку нових ринків збуту - з Москви повідомляє кореспондент Польського радіо Мацєй Ястржембський.

IAR/Я.С.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти