Logo Polskiego Radia
Print

Президент Польщі розпочав візит в Берліні

PR dla Zagranicy
Lidia Zalitacz 16.06.2016 15:18
Цього року минує 25 літ від часу підписання Польсько-німецького договору про добросусідські взаємини
Andrzej Duda, Agata Kornhauser-Duda, Joachim Gauck, Daniela Schadt, Berlin 16.06.2016Andrzej Duda, Agata Kornhauser-Duda, Joachim Gauck, Daniela Schadt, Berlin 16.06.2016PAP/Jacek Turczyk

Президенти Польщі та Німеччини, Анджей Дуда та Йоахім Ґаук зустрілися у четвер в Берліні з нагоди ювілею 25-тиліття підписання Польсько-німецького договору про добросусідські взаємини.

Після зустрічі відбудуться переговори делегацій, які очолюють президенти Польщі та Німеччини, на тему двосторонніх контактів. Згодом президенти з дружинами візьмуть участь у конференції присвяченій 25-літтю взаємовідносин між обома країнами. Увечері президент Анджей Дуда з дружиною Аґатою Корнгаузер-Дудою у польському посольстві в Берліні разом з представниками Полонії подивляться матч між Польщею та Німеччиною в рамках футбольного чемпіонату Євро 2016. Під час візиту польського очільника в Берліні, у п’ятницю Анджей Дуда зустрінеться з канцлер Німеччини Анґелою Меркель.


У центрі розмов польського президента з німецькими політиками стоятимуть питання економічної співпраці, газопроводу Nord Stream 2, санкцій проти Росії та права польської меншини у Німеччині.

PAP/Л.З.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти