Logo Polskiego Radia
Print

Прочани не відмовляються від поїздки на Світові дні молоді

PR dla Zagranicy
Lidia Iwaniuch 15.07.2016 19:51
На заході, що наприкінці липня відбудеться у Кракові, очікується близько півтора мільйона учасників
Привітальна дошка на Світові дні молоді в ПольщіПривітальна дошка на Світові дні молоді в ПольщіPAP/Jacek Bednarczyk

Після терористичного акту у Франції Оргкомітет не зафіксував випадків скасування реєстрації з боку груп, що підтвердили свій приїзд на зустріч з папою римським Франциском, – повідомила Дорота Абдельмула, речниця заходу.

Отже, організатори не зафіксували змін у реєстраційній системі. Також інформації про відмови немає з боку опікунів груп, з котрими зв’язок стає дедалі інтенсивнішим, адже багато хто з них дзвонить напередодні від’їзду, аби з’ясувати всі організаційні деталі. Відповідного сигналу про відмову французьких прочан не надходить також з Єпископату Франції, з котрим польський організаційний комітет перебуває на постійному зв’язку від самого ранку.

З Франції до Польщі приїде близько 33 тисяч гостей. Організаційний комітет просить, аби не приймати рішення про відмову від поїздки до Кракова під впливом емоцій.

Речниця Світових днів молоді сподівається, що інформація, яку надає організаційний комітет заходу, допоможе прийняти рішення тим, що вагаються. Організатори Світових днів молоді разом з владою та службами, що відповідають за безпеку, запевняють, що зустріч буде безпечною та зорганізованою на найвищому рівні.

На даний момент приїзд до Польщі підтвердило 360 тисяч прочан зі 187 країн світу. Однак, на Світових днях молоді, що наприкінці липня відбудуться у Кракові, очікується близько півтора мільйона учасників, оскільки більшість з них не реєструє свого прибуття. Урочистості матимуть відкритий характер.

IAR/А.М.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти