Logo Polskiego Radia
Print

Польські служби отримують подяки за організацію СДМ і саміту НАТО

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 06.08.2016 14:51
Віце-міністр Ярослав Зєлінський: Координація дій усіх служб стане капіталом на майбутнє
Віце-міністр внутрішніх справ і адміністрації Ярослав Зєлінський (праворуч) і головний комендант Поліції, надінспектор Ярослав Шимчик, Вища школа Поліції в місті Щитно, 3 серпня 2016 рокуФВіце-міністр внутрішніх справ і адміністрації Ярослав Зєлінський (праворуч) і головний комендант Поліції, надінспектор Ярослав Шимчик, Вища школа Поліції в місті Щитно, 3 серпня 2016 рокуФPAP/Tomasz Waszczuk

Польські служби, відповідальні за проведення та забезпечення безпеки під час саміту НАТО 8 і 9 липня та Світових днів молоді 26–31 липня, отримали й надалі отримують численні вітальні листи з усього світу за зразкову організацію цих заходів. Віце-міністр внутрішніх справ і адміністрації Ярослав Зєлінський цього тижня подякував представникам Поліції, Державної протипожежної служби, Бюро охорони уряду і Прикордонної служби за відданість і професіональність. Службам, підлеглим відомству внутрішніх справ і адміністрації, допомагали Польське військо, Військова жандармерія і міські охоронці.

«Це було величезне, складне завдання. Підготування обох операцій тривало кілька місяців. Негативно настроєні люди казали, що в нас не вийде. Зважаючи на загрози сучасного світу, ми працювали день і ніч, щоб гарантувати безпеку. (...) Це великий успіх наших служб. Ці дії показали, що держава функціонує справно і може справитися навіть з найскладнішими викликами» – сказав Ярослав Зєлінський.

За словами віце-міністра, координація дій усіх служб стане капіталом на майбутнє. Над гарантуванням безпеки СДМ і саміту НАТО працювало близько 40 тисяч службовців.

IAR/Н.Б.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти