Logo Polskiego Radia
Print

Качинський і Орбан зустрілися у Кракові

PR dla Zagranicy
Taras Andrukhovych 10.12.2016 11:00
Крім того, міністр фінансів Матеуш Моравєцький обговорив з Віктором Орбаном економічну співпрацю
Лідер партії Право і справедливість Ярослав Качинський та прем'єр-міністр Угорщини Віктор ОрбанЛідер партії Право і справедливість Ярослав Качинський та прем'єр-міністр Угорщини Віктор ОрбанPAP/Stanisław Rozpędzik

Глава партії Право і справедливість Ярослав Качинський зустрівся з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном. В одному з ресторанів Кракова політики обговорили ситуацію в Європі, політику Європейського Союзу, міграційну кризу і взаємне співробітництво.

Участь у зустрічі також взяли участь віце-прем'єр і міністр з розвитку та фінансів Польщі Матеуш Моравєцький і спікер Сейму Марек Кухцінський. Матеуш Моравєцький зазначив, що в ході бесіди політики говорили на тему економічної співпраці.

«Ми обговорили різні можливості економічного співробітництва між Польщею та Угорщиною. Я також маю намір додатково зустрітися зі своїм угорським колегою, щоб детально обговорити економічну дипломатію, товарообмін і взаємні інвестиції. Однак, поки рано говорити про конкретні угоди», - зазначив Моравєцький.

В ході свого візиту до Кракова прем'єр-міністр Угорщини побував у Вавельському замку, де поклав квіти до могил Лєха і Марії Качинських і Юзефа Пілсудського. Віктор Орбан також поспілкувався з прем'єр-міністром Польщі Беатою Шидло.

IAR/Т.А.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти