Logo Polskiego Radia

Трав’яне покриття з Національного на утилізацію

PR dla Zagranicy
Volodymyr Priadko 13.07.2012 15:02
Але, вже перед матчем Польща-Англія на стадіоні вже з’явить нове трав’яне покриття

Трав’яне покриття з нового столичного Національного стадіону, на якому відбувалися матчі Євро-2012, піде на компостування.

Голандська трава варта пів мільйона злотих була укладена перед початком червневого європейського футбольного турніру. Тепер, перед серпневим концертом рок-зірки Мадонни, її необхідно усунути.
Останні, хто побігає по ній будуть гравці двох польських команд американського футболу, які зустрінуться на Національному наступної неділі 15 липня, - це буде фінальна гра першості Польщі.
Дарія Кулінська з Національного центру спорту скзала, що після матчу, що після гри траву буде піддано експертизі і правдоподібно її утилізують:
- Трава від американського футболу, буде сильно пом’ятою. Це спорт, який досить агресивно ставиться до травного покриття. А потім експерти перевірять в якому вона буде стані, але все ж таки, мабуть цю траву просто вивезуть і не буде можливості повністю її відновити.

Отже, 1 серпня трави на варшавському Національному стадіоні вже не буде.
Вона навіть не дуже й потрібна, оскільки попереду на цьому спортивному об’єкті кілька концертів. Але, вже перед матчем Польща-Англія на стадіоні вже з’явить нове трав’яне покриття. І це буде вже третє пориття за короткий час існування столичного євростадіону.

Print
Comments
  0 comments
    No Comments
Published comments are the opinions of private individuals and do not reflect the views of Polskie Radio S.A. With regards to this, Polskie Radio S.A. does not accept any liability for any content published. Any comments containing vulgar language will be deleted in accordance with Polish law.
Comments
Copyright © Polskie Radio S.A About Us Contact Us