Logo Polskiego Radia
Print

Вони їхали за кращим життям

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 02.08.2012 11:01
«Gazeta Wyborcza» пише про трагедію в Братошевицях:Ми знаємо, що вони приїхали сюди не для приємності
ФОТО: Українська служба Польського радіо

«Gazeta Wyborcza» пише про трагедію в місцевості Братошевиці у Лудзькому воєводстві (Центральна Польща). У понеділок внаслідок зіткнення мікроавтобуса з поїздом втратили життя дев’ятеро громадян України. Це були працівники сільськогосподарської фірми, їхали на роботу при обробці овочів та фруктів. Їхній водій, також українець, не зупинився на нерегульованому залізничному переїзді. Вісім осіб загинули відразу, дві жінки потрапили до лікарні – однієї з них врятувати не вдалося.

«Gazeta Wyborcza» пише про загиблих: Олександра хотіла заробити на операцію чоловіка. Мар’янка знайшла в Польщі когось, кого полюбила. Володимир тужив за дружиною і тримісячною дочкою. Це він сидів за кермом. Чому не зупинився? Мешканці Братошевиць зізнаються: навіть тутешні на цьому залізничному переїзді бувають необережними. Попередня ДТП тут трапилася 20-го липня.

При переїзді вже стоять нові сигналізатори, але ще на підключені. Власники фірми, в якій працювали загиблі, обіцяють не залишити їхніх родин, спробують допомогти. «Ці люди були добрими працівниками. Ми знаємо, що вони приїхали сюди не для приємності» – каже дружина власника Аліція Росак.

Н.Б.

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти