Logo Polskiego Radia
Print

Букмекери передбачають, що Польща переможе з Чехією

PR dla Zagranicy
Natalia Beń 16.06.2012 14:25
Польська збірна вперше в історії має шанс вийти до чвертьфіналу європейського футбольного чемпіонату

Польща є фаворитом матчу з Чехією (група А), який відбудеться у суботу ввечері (16 червня) у Вроцлаві. Принаймні, такої думки букмекери. За 1 польський злотий (PLN) поставлений на польську команду, можна виграти 2,25 PLN, за нічию – 3,20 PLN, а якщо хтось зробить ставку на Чехію – 2,90 PLN. Представник ігрової компанії Totolotek Ґжеґож Кічко пояснює, що біло-червоні мають більше переваг, ніж південні сусіди Польщі.

– Польща грає в себе. Здається, польська команда є кращою. Вирішують про це індивідуальні вміння футболістів. Гадаємо, у нас на кожній позиції кращі гравці, ніж у чеської команди, – каже Ґжеґож Кічко.

Подібну думку підтримують відвідувачі букмекерських контор – 90 відсотків робить ставку на польську збірну. У другому суботньому матчі групи А фаворитом є російська команда, яка грає з Грецією у Варшаві.

У ґроні фаворитів цілого чемпіонату Євро-2012 букмекери надалі вбачають німецьку та іспанську команди. Після перших групових матчів до них долучилася Франція.

Польська команда вперше в історії може вийти до чвертьфіналу європейського футбольного чемпіонату. Так станеться, якщо біло-червоні здобудуть перемогу над Чехією. Початок матчу – о 20:45 за варшавським часом.

Н.Б./IAR



Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти