Logo Polskiego Radia
Print

Стан жінки, котра вижила у ДТП, стабільний

PR dla Zagranicy
Jana Stepniewicz 31.07.2012 12:53
Фізичний стан жінки, котрій єдиній вдалося вижити у вчорашній аварії - середньо-важкий, але стабільний. Гірше - з психічним станом
PAP/Grzegorz Michałowski

Стан жінки, котра вижила у вчорашньому ДТП в Братошевіцях, стабільний. Як каже заступник директора лікарні імені Марії Кюрі-Склодовської Томаш Олєнцький, жінка при своїй свідомості і сьогодні пройде операцію.

- Стан жінки, яка вижила після вчорашнього ДТП, можна окреслити, як середньо-важкий, але прогноз для пацієнтки – сприятливий. Головною проблемою може бути ушкодження центральної нервової системи, жінка мала черепну травму. Але з великою дозою ймовірності можу сказати, що прогнози – позитивні. - запевняє лікар.

Пасажирка автобуса, котра єдиною вижила після ДТП, у поганому психічному стані – додає лікар. Тому дирекція лудзької лікарні забороняє на будь-які контакти з нею.

Дев’ятеро осіб – шість жінок і троє чоловіків (усі громадяни України) загинули 30 липня у зіткненні мікроавтобуса з потягом. На нерегульованому залізничному переїзді у місцевості Братошевіце водій автобуса не уступив першість проїзду потягу Ловіч – Лудзь.

Я.С./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти