Logo Polskiego Radia
Print

Кваснєвський: Це буде навіть не половинний успіх

PR dla Zagranicy
Jana Stepniewicz 28.11.2013 20:19
Головною метою саміту було підписання з Україною Угоди про асоціацію, а цього не станеться, – сказав Алєксандер Кваснєвський перед початком саміту Східного партнерства у Вільнюсі
Алєксандер КваснєвськийАлєксандер Кваснєвськийwikipedia

Це буде навіть не половинний успіх, – вважає член спеціальної місії Європарламенту в Україні, колишній президент Польщі Алєксандер Кваснєвський. Політик бере участь у вільнюському саміті. «Головною метою саміту було підписання з Україною Угоди про асоціацію, а цього не станеться, – сказав Кваснєвський перед початком євросоюзної зустрічі. В оцінці політика, на поразку переговорів з Києвом вплинуло кілька чинників.

- По-перше, надзвичайно сильний, брутальний тиск Росії, який тривав від літа. Цей тиск значуще підірвав українську економіку, а навіть майже довів Україну до стану банкрутства. По-друге, це виборчі розрахунки президента Януковича, котрий має свій електорат головно на сході України. Гадаю, трохи підвів теж Європейський Союз. Спостерігаючи за тим, що робить Росія, не опрацював для України економічного пакету, а працював у звичайному порядку. – зауважив політик.

Як наголосив Алєксандер Кваснєвський, тепер найважливіше, що скаже у Вільнюсі Віктор Янукович.

Я.С./IAR

Print
Copyright © Polskie Radio S.A Про нас Контакти